Over ons

Middels deze website proberen wij u een goed beeld te geven van ons bedrijf en onze activiteiten. Hoveniersbedrijf Rötgers en van Ingen neemt u de complete zorg voor uw tuin uit handen; van ontwerp tot en met de uiteindelijke aanleg. Indien gewenst nemen wij u ook het complete onderhoud van uw tuin uit handen. Hoe we te werk gaan kunt u zien op de diverse pagina’s van deze site.

Een groot gedeelte van ons werk komt uit mond tot mond reclame. Dat is een trend die wij proberen door te zetten door iedere klant 100% tevreden te krijgen. Wij realiseren ons dat ieder project uniek is en werken in nauwe samenspraak met de klant gedurende het gehele proces om het verwachtte waar te maken.

Van een klassiek aangelegde tuin tot een moderne onderhoudsvriendelijke tuin met veranda; buitenbar, boomhut, buitenkeuken, jacuzzi of sauna, niets is onmogelijk! De tuin is het verlengstuk van uw woning en deze dient dus naar onze mening met net zoveel zorg en ambitie te worden ingericht als uw eigen huis.

Onze groep enthousiaste medewerkers hebben de kennis en de vaardigheden om voor u de mooiste tuin te creëren. Dit varieert van bijzonder grote projecten tot bescheiden, kleinere activiteiten. Elke tuin heeft immers recht op een beetje aandacht! Bekijk daarom enkele van onze projecten in het ‘Onze projecten’ gedeelte. Wellicht haalt u er inspiratie uit voor uw eigen tuin!

Wij zijn gevestigd in het midden van het land, maar ons werkgebied strekt zich ver daar buiten.
Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op!