Onderhoud

Goed onderhoud is een essentieel onderdeel van de tuin. Met gedegen vakkennis en oog voor detail verzorgen wij uw tuin.

Zodra u contact met ons opneemt voor onderhoud aan uw tuin, komen wij eerst bij u kijken om uw wensen op te nemen. Hierna zullen wij onze mening geven over werkzaamheden die er volgens ons inzicht uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens geven wij een mondelinge of schriftelijke offerte voor de werkzaamheden.

Wij bieden drie vormen van vast onderhoud: contractwerk, regiebasis en incidenteel onderhoud met vooraf een prijsopgave.

Björn Rötgers

Contractwerk
Contractwerk gaat volgens een offerte waarin duidelijk staat aangegeven wat we doen, wanneer en hoelang de werkzaamheden duren. De contractperiode is vaak voor een jaar of langer. Onderhoud vindt wekelijks of tweewekelijks plaats. De klant heeft, naar gelang de afgesproken werkzaamheden, geen omkijken meer naar de tuin. Facturering geschiet per kwartaal.

Regiebasis

Bij regiebasis worden er van te voren afspraken gemaakt, het werk wordt naar ons eigen inzicht en tijdsindeling bepaald, uiteraard wel op een vaste dag? Dit kan eenmalig zijn voor groot onderhoud of frequent voor regelmatig onderhoud met grotere tussenpauzes. Dit kan voor wekelijks onderhoud, maar ook voor de grote tuinwerkzaamheden. Denk aan, verticuteren, bemesten, snoeien en winter klaar maken.

Incidenteel onderhoud

Hierbij, kunt u denken aan hulp in de tuin voor de werkzaamheden die u teveel en boven het hoofd gegroeid zijn. Wij zullen eerst de werkzaamheden met u bespreken, waarna wij een vaste prijsafspraak maken. Hierna kunt u zelf weer de tuin bijhouden. Uiteraard zullen wij altijd voor u klaar staan, als u onze hulp wederom nodig heeft.